ChatGPT

Iconická rodina terénních vozidel Kawasaki MULE™ je postavena na síle značky Kawasaki a nabízí stroje pro každou potřebu na pracovišti, včetně řady MULE™ 4010 4×4 nebo kompaktní řady MULE SX™. Modelová řada Kawasaki MULE na rok 2024 je tady.

5

Řada MULE™ 4010 TRANS4x4® nabízí všestrannost přeměny vozidla z dvou na čtyři pasažéry pomocí designu systému Trans Cab™, který umožňuje rychlou změnu z vozidla pro čtyřčlennou posádku na vozidlo pro přepravu nákladu s jedním řadou, a to bez nutnosti použití nástrojů. Terénní vozidla řady MULE™ 4010 jsou odolná, spolehlivá a schopná vozidla navržená pro splnění pracovních úkolů a jsou k dispozici ve čtyřech různých konfiguracích. K dispozici je široká škála originálních příslušenství od Kawasaki, která umožňují přidat ještě více pohodlí, praktičnosti a schopností, včetně tvrdé kabiny, měkké kabiny, navijáků, skleněných stěn a chráničů podvozku.

4

Dvoumístný model MULE SX™ přebírá mnoho stejných designových prvků od svých sourozenců v řadě MULE PRO terénních vozidel. Tento kompaktní pracovní kůň se vejde do nákladového prostoru plnohodnotného pick-upu pro snadné přepravování. Řada MULE SX™ je k dispozici ve pěti konfiguracích, začínaje standardním modelem SX s pohonem dvou kol až po model s vstřikováním paliva 4×4 XC LE. Všechny modely s pohonem všech čtyř kol z modelové řady 2024 Kawasaki MULE SX™ jsou k dispozici s digitálním vstřikováním paliva, což činí tyto odolné a schopné vozy ještě uživatelsky přívětivějšími.

3

Pro rok 2024 vítá modelová řada Fleet Edition od Kawasaki návrat modelů MULE SX™ 4×4 FE, MULE™ 4010 4X4 FE a MULE™ 4010 TRANS4x4® FE, které jsou navrženy pro splnění požadavků průmyslových nebo komerčních pracovišť. Modely FE obsahují několik příslušenství jako standardní vybavení, což vyžaduje méně úprav pro uspokojení potřeb těchto zákazníků. Mají plastovou střechu, výrazné oranžové bezpečnostní pásy, houkačku a univerzální klíč. Navíc jsou modely FE dodávány ve světle bílém barevném provedení, což zákazníkovi umožňuje snadno přidat své logo.

1

Celá modelová řada Kawasaki MULE na rok 2024 je postavena tak, aby byla nejtvrdším pracovníkem na pracovišti, a je s důvěrou podporována 3letou omezenou zárukou Kawasaki STRONG.

Video